BLI HÄLSOKLOK! - USIF -USIF BLI HÄLSOKLOK! - USIF

BLI HÄLSOKLOK!

Föreläsning och träningspass med Lovisa ”Lofsan” Sandström USIF ARENA | 15 oktober 2022 kl. 09.00-11.30

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt som vi vet vad vi EGENTLIGEN behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. – Varför är det så?

Lovisa ”Lofsan” Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter och har jobbat som personlig tränare i över 15 år och i denna föreläsning summerar hon rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid – en hållbar livsstil helt enkelt.

Föreläsningen bygger på Lovisas bok ”Bli hälsoklok” och är uppdelad i fem delar:

  1. RÖRELSE och TRÄNING
  2. MOTIVATION 
  3. STRESS  
  4. KOST
  5. SÖMN

I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området samt Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området. 

Det handlar t ex om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren – du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar! 

Om Lovisa ”Lofsan” Sandström   

Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör med examen från GIH och har 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver nya podden Pro Bono samt också Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte 2017 den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, “en PT på fickan”: www.mized.se

Lovisa brinner för att hjälpa vanliga människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat. 

När: 15 oktober 2022
Var: USIF ARENA
Tid: 09.00-11.30
Pris: 449kr

Köp din biljett på biletto.se