Personlig tränare i Uppsala | Boka en professionell PT | USIF -USIF Personlig tränare i Uppsala | Boka en professionell PT | USIF

Träna med Personlig tränare PT I Uppsala

Våra Personliga Tränare i Uppsala levererar alltid säker träning

Alla våra personliga tränare i Uppsala är licensierade PT:s via professionella och certifierade utbildningar. Med våra tränare kan du känna dig trygg i din träning, oavsett om du tränar individuellt eller i en small group. Vi anpassar träningen utifrån individen och hjälper till med alternativa övningar vid ev skador etc.

När du anlitar en personlig tränare får du både kunskap om din kropp och hur övningarna påverkar din hälsa samt coachning, peppning och vägledning. Det gör det roligare att träna och du kan undvika vanliga skador eller felbelastningar. Med säker och effektiv träning ihop med en kunnig PT kan du få snabbare och långsiktiga resultat för ett mer hälsosamt liv.

Hör av dig till våra personliga tränare för att boka en PT här

Träna med en engagerad och professionell PT för att nå dina mål

Vill du bli trött eller vill du bli bättre?

Denna frågeställning utgår våra tränare ifrån när det planerar träningspassen. Att “köra slut” på folk är sällan ett problem. Hemligheten ligger i hur du som individ både kan bli trött OCH samtidigt bättre. Våra personliga tränare är alltid noga med att du ska få träning som på ett korrekt och skonsamt sätt gynnar din utveckling utan risk för skador och överbelastning.

Är du intresserad av att träffa någon av våra personliga tränare hittar du kontaktuppgifterna här.

Hur funkar personlig träning?

När du tränar med en personlig tränare hos USIF börjar vi alltid med att gå igenom din tidigare träningsbakgrund, om du har eventuella sjukdomar eller skador, hur just dina möjligheter att träna ser ut samt dina målsättningar och önskade resultat. Vill du exempelvis träna för att stabilisera en skada eller träna för att bli starkare och orka mer? Oavsett din livssituation och dina mål är du välkommen till oss för att träna med en professionell PT.

Tillsammans med din PT dokumenterar ni resultat, planerar träningen och följer upp dina framsteg. Hur ofta och hur mycket du önskar träna bestämmer du tillsammans med din PT. Du får alltid en hållbar träningsrutin som passar för just dina behov samt motivation, pepp och kunskap för att kunna nå dina mål!

Personlig tränare tillsammans med andra

Är du nyfiken på hur det är att träna med en personlig tränare men osäker på hur det känns eller tycker om känslan av gruppträning med andra? Hos USIF i Uppsala kan du även träna med en personlig tränare i en liten grupp. Du får då träning och coachning tillsammans med andra under ett intensivt pass med en PT som förklarar övningarna tydligt och ger alla lika mycket tid till frågor och utveckling.

Vill du vara med i en PT small group, kontakta Natalie Hållstrand.