Jobba hos oss - USIF -USIF Jobba hos oss - USIF

Jobba hos oss

USIF söker Chefstränare för vår tennis-och padelverksamhet

”En personlig mötesplats som skapar hälsa, glädje och gemenskap i världsklass”. Låter det som en vision du tror på och vill du vara med och ta den till nästa nivå? I såna fall ska du läsa vidare…

Vi söker dig med ett brinnande intresse av att utveckla racketverksamheten tillsammans med kollegor, medlemmar och partners. Du ska ha ett värderingsstyrt ledarskap och vi tror att ansvarstagande, nyfikenhet, samarbetsförmåga och kreativitet är vitalt för att lyckas i rollen.

Att coacha och inspirera tränare och hjälpledare inom våra racket- sporter är en mycket viktig del i arbetet och därför söker vi dig som har en genuin bakgrund och dokumenterad erfarenhet som tennis- och/eller padeltränare. Erfarenhet av att arbeta inom föreningsstyrda organisationer är meriterande. Arbetet innefattar att tillsammans med ansvariga tränare göra träningsplanering för både tennis- och padel- verksamhet. Tävlingsledarutbildning är meriterande. Vi värdesätter ett bra kontaktnät i Uppsala samt goda kontakter med andra föreningar, förbund och leverantörer inom racketsport. Vi anordnar årligen läger, resor, tävlingar och events där chefstränaren har en viktig funktion att planera, genomföra och följa upp. Personen kommer att ingå i föreningens ledningsgrupp och behöver därför också förstå och aktivt bidra till att utveckla all verksamhet som vi bedriver i SEB USIF Arena. Det finns stora möjligheter att påverka tjänstens upplägg. Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde önskas snarast.

Om du är intresserad så ska du kontakta vår VD och verksamhetschef Magnus Wretbring på magnus.wretbring@usif.se eller 0709-42 72 50. Vi kommer hantera ansökningarna löpande.