USIF Hall AB söker en Gym- och Hallchef. - USIF -USIF USIF Hall AB söker en Gym- och Hallchef. - USIF

USIF Hall AB söker en Gym- och Hallchef.

En unik möjlighet för dig som är intresserad av träning, hälsa och som har ett stort driv att få utveckla USIF Arena som en mötesplats i världsklass. USIF Arena, fint belägen i direkt anslutning till den populära Solvallsparken i Rosendal i Uppsala, är en av Sveriges finaste multiarenor och inhyser huvudsakligen USIF förening med dess tennis- och padelverksamhet. Arenan inrymmer bl.a. även en multihall, ett toppmodernt utrustat gym i två plan, en restaurang, samt reception och shop. Vi söker nu en gym- och hallchef för vårt arenabolag USIF Hall AB, som på uppdrag från USIF förening och i nära samverkan med styrelsen och medarbetare i hallbolaget vill ansvara för ledning och utveckling av USIFs gym- reception och ta hallverksamheten till nästa nivå.

 Rollen som gym- och hallchef 

Som gym och hallchef för USIF Hall AB är du ansvarig för ledning och samordning av verksamheten som sker inom USIF Arena. Verksamheten i hallbolaget drivs på uppdrag åt USIF Förening som även är majoritetsägare. 

Du rapporterar direkt till styrelsen för hallbolaget och tillsammans med Klubbchefen för USIF förening sätter ni prioriteringar för hur USIF Arena ska utvecklas utifrån de givna riktlinjerna och målsättningarna från huvudmannen USIF Förening. 

I din roll har du har ett personalansvar för alla anställda inom hallbolaget och som gymchef kommer du att leda och coacha dina medarbetare till att leverera träning, hälsobefrämjande aktiviteter och service på högsta nivå med lönsamhet. 

Detta innebär bland annat arbete med service och försäljning och med att knyta samarbetspartners till verksamheten. Du har ansvar för Arenans reception som tillsammans med dig är en servicefunktion för alla delar av USIF Arena och även är en viktigt supportfunktion för USIF förening. 

Du förväntas arbeta både med operativa frågor såväl som strategiska där den viktigaste är den fortsatta utvecklingen av arenan och dess verksamheter. Det sker i samråd med Klubbchefen för USIF förening som bistår med input på föreningens långsiktiga behov. Du ansvarar för att skapa en underhållsplan för USIF Arena och aktivt arbeta med att underhålla fastigheten och bibehålla en arena i världsklass. 

Du förväntas leda planering, genomförande och uppföljning av verksamhetsplan och budget för bolaget. I rollen ingår även att som en formell del vara VD för USIF Hall AB. 

Vem är du? 

• Vi ser gärna att du är en person med ett stort intresse för träning och hälsa, att du har en god kommunikativ förmåga, samt att du drivs av att få andra att växa och känna glädje. 

• Du har med framgång haft liknande arbete med att leda gym och/eller andra typer av idrottsanläggningar. 

• Du har tidigare haft personalansvar och du trivs med att leda andra människor. Du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du är positiv och coachande och har goda erfarenheter från att bygga starka team som arbetar mot gemensamma mål. 

• Du har haft liknande arbete med att leda gym, reception och/eller andra typer av idrottsanläggningar. 

• Du har förmågan att skapa lönsamhet i varje del av verksamheten genom uppföljning och en god ekonomisk kontroll. 

• Du är en god förhandlare och kan aktivt arbeta för utveckla samarbetet med arenans hyresgäster. 

• Du har en hög integritet, reflekterar ständigt över din egen utveckling som ledare och arbetar aktivt med alla delar kopplat till personalansvar. 

• Du tar ägandeskap och är självgående i ditt arbete att driva och utveckla verksamheten. Du tycker att struktur och planering är viktiga förutsättningar för en fungerande verksamhet 

• Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. 

• Du har ett starkt kundperspektiv och drivs av god service. 

Villkor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma i fråga. 

Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. 

Ansökan, kontakt och ansökningsdatum 

Ansökan med CV, referenser och personligt brev skickas till styrelsen@usif.se Skriv gärna “Gym och Hallchef USIF” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande. 

Frågor besvaras via mail till ovan angiven mailadress eller på telefon av Ulrika Bengtsson, ordförande USIF förening, på 0707-287514 eller Andreas von Pongrácz, ordförande USIF Hall AB, på 070-354 85 26