fbpx

YOGA SMALL GROUP

Gruppen passar dig som har provat yoga tidigare och vill utveckla sin praktik. Du får bättre kännedom och medvetenhet av hela din kropp som du kan ta med dig både till övrig träning och till vardagen. Varje klass är unik och utgår från gruppens behov. Under terminens gång kommer vi att metodiskt utveckla uthållighet, smidighet, balans och styrka. Vi praktiserar både stående, sittande och liggande positioner. Vi avslutar varje klass med avslappning som bidrar till ordentlig återhämtning.

Undervisning sker enligt iyengar-metoden som praktiseras över hela världen. Fokus ligger på kroppsmedvetenhet och precision. Vi använder redskap som blocks och bälten för att fördjupa ställningarna eller för individuell anpassning. Vid behov blir du individuellt korrigerad för att få ut det mesta av din praktik, men du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar.

Välkommen till en trevlig grupp där tempot är lite lugnare än på en vinyasa klass men där du utmanas att hålla positioner lite längre och utforska din kropp! Du kan med fördel vara med även med lättare problem som ont i knäna, ländryggen eller nacken då vi kan hitta individuella anpassningar när det behövs.

” Yogaklassen som jag inte vill missa. Vi fokuserar på olika delar av kroppen varje gång. Instruktören är pedagogisk och inspirerar oss till nya utmaningar efter var och ens förutsättningar”

LÄRARE: Sofia Aslanidou
DAG: MÅNDAGAR (start måndag 6 september)
TID: 17:45
PRIS: 900KR MEDLEMMAR, 1900KR ICKE MEDLEMMAR.

Boka din plats här! 

 

Anmälan via WONDR konto:

  1. På första sidan i WONDR appen finns nu en genväg där det står “Mitt medlemskap”
  2. Välj “Köp fler medlemskap”
  3. Skrolla längst ner och skriv koden “sofia ” och välj ert alternativ tex “pt small group iyengar

Om ni inte har WONDR

  1.  www.usif.se
  2. Skrolla ner till GYM “bli medlem”
  3. Skriv in din kod “sofia”
  4. Välj gruppLåt mig veta om ni behöver någon hjälp eller har frågor! tanya.easby@usif.se