fbpx

YOGA SMALL GROUP

Gruppen passar dig som vill få grunderna i och utveckla din yogapraktik. Du får bättre kroppsmedvetenhet och kroppskännedom som du kan ta med dig både till övrig träning och till vardagen. Varje klass är unik och undervisningen är anpassad efter gruppens behov.

Under terminens gång kommer vi att prova på en rad olika asanas, yogapositioner, och metodiskt utveckla styrka, stabilitet, samt rörlighet och balans. Vi praktiserar både stående, sittande och liggande positioner. Vi avslutar varje klass med avslappning som bidrar till ordentlig återhämtning.

Fokus ligger på kroppsmedvetenhet, precision och linjering, men också på att utforska och ha roligt! Vi använder redskap som blocks och bälten för att fördjupa ställningarna och utmana oss eller för individuell anpassning. Vid behov blir du individuellt korrigerad för att få ut det mesta av din praktik, men du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar.

Välkommen till en trevlig grupp där tempot är lite lugnare än på en vinyasa klass men där du utmanas att hålla positioner lite längre och utforska din kropp! Du kan med fördel vara med även med lättare problem som ont i knäna, ländryggen eller nacken då vi kan hitta individuella anpassningar när det behövs.

” Yogaklassen som jag inte vill missa. Vi fokuserar på olika delar av kroppen varje gång. Instruktören är pedagogisk och inspirerar oss till nya utmaningar efter var och ens förutsättningar” – Tidigare deltagare

 

LÄRARE: Sofia Aslanidou
DAG: MÅNDAGAR (start måndag 4  september och pågår i 15 veckor)
TID: 17:45-19:00
PRIS: 1000kr  MEDLEMMAR, 2000kr ICKE MEDLEMMAR.

Boka din plats här! 

 

Anmälan via WONDR konto:

  1. På första sidan i WONDR appen finns nu en genväg där det står “Mitt medlemskap”
  2. Välj “Köp fler medlemskap”
  3. Skrolla längst ner och skriv koden “sofia ” och välj ert alternativ tex “pt small group iyengar

Om ni inte har WONDR

  1.  www.usif.se
  2. Skrolla ner till GYM “bli medlem”
  3. Skriv in din kod “sofia”
  4. Välj grupp
    Låt mig veta om du behöver någon hjälp eller har frågor! Kadri.nuut@usif.se