Fakturering - USIF -USIF Fakturering - USIF

Fakturering

Observera att vi har en Förening och ett Hallbolag. I Föreningen hanteras fakturor rörande vår idrottsliga verksamhet i form av läger, kurser och tävlingar. Alltså främst för dig som aktiv utövare inom tennis- och padelverksamheten. I Hallbolaget hanterar vi all "kommersiell" verksamhet som rör fastigheten, gymmet, partners, events mm. De flesta fakturor hanteras i Hallbolaget. Vid frågor kan du kontakta ekonomi@usif.se

Till dig som leverantör – viktig info från Upsala Studenters Idrottsförening och Upsala Studenters Idrottsförenings Hall AB!

Vi byter nu scanning-leverantör och därmed fakturaadress. Det är viktigt att ni uppdaterar ert register omgående. Från den 1 november 2018 kommer vi inte att ha möjlighet att ta emot fakturor på den tidigare adressen.

I samband med adressbytet vill vi passa på att göra vårt fakturaflöde digitalt, vilket kommer att öka effektiviteten och minska kostnaderna både för er som leverantörer och för oss. Det är också bättre för miljön.

Vi önskar i fortsättningen få våra fakturor på följande sätt:
1. Skicka i första hand fakturor till oss som e-fakturor via EDI. Vi finns sökbara i EDI-katalogen under våra respektive organisationsnummer: 817600-6180 (Föreningen) och 556198-5879 (Hall AB)

2. I andra hand tar vi emot PDF-fakturor via mail till:

inbox.lev.78512@arkivplats.se (Föreningen)

inbox.lev.78513@arkivplats.se (Hall AB)

3. Om ni föredrar att skicka pappersfakturor så har ni adress och uppgifter i de bifogade pdf-filerna nedan. Observera att det är olika adresser för Föreningen och Hall AB.

Vanlig post ska skickas som vanligt till Torgny Segerstedts Allé 2,756 44 Uppsala.