Padeltränare i Uppsala för nybörjare & erfarna spelare | USIF -USIF Padeltränare i Uppsala för nybörjare & erfarna spelare | USIF
01

Padeltränare hos USIF I Uppsala

02

Våra padeltränare hjälper dig utveckla din spelteknik

Är du nybörjare och vill lära dig grunderna eller har du erfarenhet men vill slipa på detaljerna och ta spelet till högre nivåer? Tveka inte att ta professionell hjälp att utvecklas inom slagteknik, strategi, rörelsemönster eller precision för både defensivt och offensivt spel.

03

Låt en padeltränare hjälpa dig lyfta ditt spel!

Våra padeltränare har lång erfarenhet av att maximera ditt spel med enkla knep och tekniker. När du anlitar en padeltränare för att utvecklas utgår vi alltid från ditt spel och din kunskapsnivå oavsett tidigare erfarenhet. Alla kan utvecklas genom att få nyttiga tips, inspiration och vägledning från en professionell padeltränare.

Hör av dig till någon av våra padeltränare för att boka.

Boka en privatlektion
04

Vad kostar en privatlektion?

Att boka en privatlektion kostar mellan 500-700 kronor exklusive banhyra. Varje lektion är 55 minuter för att tränaren ska hinna förbereda kommande träningspass. Kostnaden för lektionen och banhyra skall betalas i receptionen före spel och tränarens namn anges vid betalning.

Se alla priser här