01

Upsala Studenters Idrottsförening (USIF) grundades 1908. Anläggningen som finns i det expansiva området Rosendal i södra Uppsala, ägs av USIF och invigdes 1 september 2012. SEB USIF Arena har en unik och sevärd design och innehåller fem tennisbanor inomhus, två padelbanor inomhus, cykelsal, yogasal, gym i två plan, en multihall för t.ex. basket för 600+ åskådare, restaurang, konferens, kontor och parkeringsplatser. Dessutom har vi tre tennisbanor och tre padelbanor utomhus i direkt anslutning till arenan och Solvallsparken. Välkommen till Uppsalas fräschaste multihall.

02

Mer om USIF

Styrelsen

Här hittar du information om styrelsen samt hittar protokoll och andra dokument. Mötesanteckningar från tennissektionen finns som pdf nedan.

› Läs mera

Bli medlem

Medlemsavgifter för 2020

› Läs mera

USIF stödjer

Vi på USIF stödjer Nolltolerans mot mobbning.

› Läs mera
03

Information

Upplands Bilforum USIF Arena

Skrivet av Peter Rejmer 2020-07-22, USIF, USIF

Vi på USIF är mycket glada och stolta över vårt samarbete med Upplands Bilforum. Samarbetet har nu expanderats ytterligare och SEB USIF Arena byter namn till Upplands Bilforum USIF Arena.

Se filmen om Upplands Bilforum USIF Arena.

Yoga For Rights den 8 februari kl 10:00

Skrivet av Magnus Wretbring 2020-02-03, Gym, USIF, Yoga

För att delta i passet ombeds deltagarna att skänka minst 50 kr till Indiskas insamling Yoga For Rights. Alla deltagare som skänkt pengar får i sin tur 50 kr i rabatt på yogakollektionen i Indiskas butiker eller på indiska.com

Passet…