Om oss - USIF -USIF Om oss - USIF
01

Upsala Studenters Idrottsförening (USIF) grundades 1908. Anläggningen som finns i det expansiva området Rosendal i södra Uppsala, ägs av USIF och invigdes 1 september 2012. SEB USIF Arena har en unik och sevärd design och innehåller fem tennisbanor inomhus, två padelbanor inomhus, cykelsal, yogasal, gym i två plan, en multihall för t.ex. basket för 600+ åskådare, restaurang, konferens, kontor och parkeringsplatser. Dessutom har vi tre tennisbanor och tre padelbanor utomhus i direkt anslutning till arenan och Solvallsparken. Välkommen till Uppsalas fräschaste multihall.

02

Mer om USIF

Styrelsen

Här hittar du information om styrelsen samt hittar protokoll och andra dokument. Mötesanteckningar från tennissektionen finns som pdf nedan.

› Läs mera

Medlemskap

Bli medlem i Upsala Studenters IF

› Läs mera

USIF stödjer

Vi på USIF stödjer Nolltolerans mot mobbning.

› Läs mera
03

Information

Vår nya ekonomichef Arvid Norén

Skrivet avPeter Rejmer2020-10-30, USIF, USIF

24-åring, som korsade atlanten för att kunna kombinera studier med tennis. Arvid har SM-guld i tennis i bagaget och har jobbat som ekonomikonsult sedan han blev klar med studierna i USA. Nu kommer han att jobba som Ekonomichef på USIF…

Upplands Bilforum

Skrivet avPeter Rejmer2020-07-22, USIF, USIF

Vi på USIF är mycket glada och stolta över vårt samarbete med Upplands Bilforum. Samarbetet har nu expanderats ytterligare och Upplands Bilforum är nu huvudpartner till vår Arena.

Se filmen om Upplands Bilforum och USIF Arena här.