USIF sign-in träning för studenter och vuxna - USIF -USIF USIF sign-in träning för studenter och vuxna - USIF

USIF sign-in träning för studenter och vuxna

Sign in-träning passar dig som vill utveckla din tennis med hjälp av en tränare men som inte vill binda upp dig för en hel termin. Du anmäler dig bara till de tillfällen som passar dig.

Träningen består av en 60 minuters lektion med tränare där de inledande 10 minuterna är uppvärmning. Upp till fyra deltagare per tillfälle. Träningen är fokuserad på tempo och övningar där du får instruktion under spelet. Sign in-träningen är öppen för medlemmar som är 18 år och uppåt.

Sign in-träningen finns i olika spelnivåer:

  • Bas – För dig som kan spela bollen mot en kompis några gånger fram och tillbaka men behöver bli säkrare och lära sig mera teknik.
  • Medel – För dig som spelat några år och börjar få säkerhet i grundspelet. Behärskar serve och volley. Måste ha bra kondition och bra rörlighet på banan för att klara av lite tuffare övningar. Behöver mera säkerhet i högre tempo för att spela nästa nivå.
  • Avancerad – För dig som börjat spela matcher eller som skulle behärska det. Måste kunna alla slagen bra. Har en mycket bra fysik och bra rörlighet på banan och klara av att spela i ett högt tempo.

ANMÄLAN

ANMÄLAN TILL SIGN-IN TRÄNING –  KLICKA HÄR

  • Anmälan kan göras 14 dagar i förväg
  • Avgiften betalas direkt i samband med anmälan.
  • Sign in-träning är en aktivitet för medlemmar USIF

Obs! När du klickat på länken scrollar du därefter längst ner till rubriken ”Aktiviteter”. Tänk på att du måste vara inloggad i Matchi innan du fyller i uppgifterna och skickar in anmälan.

KONTAKT

Kontakta gärna Jöran Bergwall om du är osäker innan du anmäler dig – joran.bergwall@usif.se