Masterclass - USIF -USIF Masterclass - USIF

Masterclass

Under sommaren och i höst har vi ett nytt koncept. Masterclass. Det är ett mellanting mellan en vanlig klass och en workshop. Läs om de olika klasserna här nedan.

13 oktober 12.30-16.00

WORKSHOP I ARMBALANSER med Marita Jansson (inklusive fika)

Pris: 300kr medlem, 500kr icke medlem. Anmälan: reception@usif.se

19. Oktober, 23 november kl 11.45-13.15

GRAVIDYOGA Masterclasses Med Karolina Wretbring, certifierad yogalärare, sjuksköterska och coach

Dessa klasser är speciellt utformade för att stärka kroppen under graviditeten, samt förbereda inför förlossningen., både fysiskt och mentalt. Vi arbetar i mjuka rörelser, med andning, avslappning, ländrygg och bäckenbotten. Det är en stärkande yoga som ökar din kroppsmedvetenhet och välbefinnande.

Pris: för enstaka tillfällen: 150kr för medlem, 250kr icke medlem För alla tillfällen: 400kr för medlem, 700kr icke medlem
Anmälan: reception@usif.se

23 oktober, kl 20.15-21.00

MEDITERA MERA Med Karolina Wretbring, yogalärare, sjuksköterska och coach

Meditation är en form av uppmärksamhetsträning som ger positiva resultat på mental hälsa. Meditationen gör att du blir mer fokuserad, förbättrar minnet och ökar din uppmärksamhet. Den hjälper dig att sortera i informationsbruset som vår hjärna dagligen översköljs med. Oavsett om du känner dig stressad eller om du vill prestera bättre i din vardag, så har du stor nytta av att snabbt kunna slappna av och fokusera på vad som är viktigt. Under klassen kommer vi att gå igenom två olika meditationstekniker, avslappning och andningsövningar. Du får även med dig en enkel meditationsövning som du kan göra hemma.

Pris: medlem 75 kr, icke medlem 150 kr.
Anmälan: reception@usif.se