fbpx

USIF SUMMER CAMP 2021

Succén fortsätter även i sommar, Anmälningen är öppen!

Vecka 25 måndag – torsdag 1199kr.
Vecka 26, och 32 måndag – fredag 1499kr.

Tider: Activity: 08.00-14.00, Padel: 09.00-15.00, Tennis: 10.00-16.00
Grupp: 7-9 år (2014-2012)
Grupp: 10-13 (2011-2008)
Anmälan: Klicka här! 

Lunch, frukt, vattenflaska och t-shirt ingår i priset.

Vår målsättning är att kunna aktivera så många barn och ungdomar som möjligt och ge dem chansen att prova på nya aktiviteter och därmed hitta glädjen i att träna och röra på sig. Därför planerar vi att utföra vårt populära läger så normalt vi kan efter konstens alla regler. Vi ställer inga krav på förkunskaper, medlemskap eller något annat. Med tanke på de rådande omständigheterna har vi behövt ändrat lite i upplägget. Tidigare år har alla barn/ungdomar samlas för gemensam uppvärmning på morgonen för att sedan gå över till sin ”huvudaktivitet” som är tennis, padel eller Activity Camp. Detta kommer tyvärr inte ske i år utan varje inriktning håller sig för sig själva. Självklart kommer alla få testa på de andra aktiviteterna, halva dagen kommer att betså av fokusområdet och resten till andra aktiviteter.

Vi kommer att anpassa dagarna så att restriktioner följs till punkt och pricka med bland annat utomhusträning, hygien, mindre grupper, smarta lösningar för hämtning/lämning och träningsupplägg där all närkontakt undviks och smittspridningen minskas.

Våra ledare består dels av vuxna huvudledare samt ett antal sommarjobbande ungdomar vilket är en mycket positiv sidoeffekt av att vi anordnar dessa läger. Alla ledare får en grundläggande utbildning i hur vi arbetar med barn/ungdomar samt om USIFs värdegrund och krav på dem som ledare.

Förhoppningsvis får vi en lika fin sommar som förra året och då är vi till största del ute under alla aktiviteter.

Hoppas ni vill vara med på sommarens roligaste läger hos oss på USIF!

Betalning sker i samband med anmälan.

Anmälan är bindande. Återbetalning sker i händelse av sjukdom och i händelse av att vi skulle behöva ställa in pga rådande pandemi.

Anmäl dig redan idag! Klicka här för att komma till anmälan