USIF SUMMER CAMP 2023 - USIF -USIF USIF SUMMER CAMP 2023 - USIF

USIF SUMMER CAMP 2023

Succén är tillbaka, boka en plats redan idag

VAR: USIF ARENA

NÄR & PRIS: 
Vecka 24 måndag – fredag 1750kr
Vecka 25 måndag – torsdag 1599kr
Vecka 26 måndag – fredag 1750kr

TID: 09.00-15.30

ÅLDERSGRUPPER: 
7-9 år (2016-2014)
10-13 år (2013-2010)

INRIKTNING: 
Padel
Tennis
Activity

Lunch, frukt och t-shirt ingår i priset.

Vår målsättning är att kunna aktivera så många barn och ungdomar som möjligt och ge dem chansen att prova på nya aktiviteter och därmed hitta glädjen i att träna och röra på sig. Vi ställer inga krav på förkunskaper, medlemskap eller något annat.

Upplägget blir att alla barn/ungdomar samlas för gemensam uppvärmning på morgonen för att sedan gå över till sin ”huvudaktivitet” som är tennis, padel eller activity Camp. Vi äter lunch på restaurangen i arenan och efter det fortsätter alla barn/ungdomar med deras valda aktivitet. Någon gång under veckan kommer vi byta så att alla får testa de olika aktiviteterna.

Padel – På padel kommer vi träna på slagteknik och positionering med hjälp av olika slagövningar. Dessutom kommer en del pass innehålla styrka och koordinationsövningar för att stärka kroppen och göra den smidig. Olika tävlingsformer läggs in för att ge barnen möjlighet till extra ansträngningar. Så långt det går försöker vi undvika poängens betydelse i spelet.

Activity – På Activity aktiverar vi oss och tester olika träningsformer/sporter och lär känna nya kompisar. Vi anpassar väldigt mycket efter barnen, ibland blir det vanlig lek.

Tennis – På tennis kommer vi träna på slagteknik och positionering med hjälp av olika slagövningar. Dessutom kommer en del pass innehålla styrka och koordinationsövningar för att stärka kroppen och göra den smidig. Olika tävlingsformer läggs in för att ge barnen möjlighet till extra ansträngningar. Så långt det går försöker vi undvika poängens betydelse i spelet.

Våra ledare består dels av vuxna huvudledare, dels ett antal sommarjobbande ungdomar vilket är en mycket positiv sidoeffekt av att vi anordnar dessa läger. Alla ledare får en grundläggande utbildning i hur vi arbetar med barn/ungdomar samt om USIFs värdegrund och krav på dem som ledare.

Förhoppningsvis får vi en lika fin sommar som förra året och då är vi till största del ute under alla aktiviteter.

Hoppas ni vill vara med på sommarens roligaste läger hos oss på USIF!

Betalning sker i samband med anmälan. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast i händelse av sjukdom

Anmälan activity: Anmäl dig här!
Anmälan padel: Anmäl dig här!
Anmälan Tennis: Anmäl dig här!