USIF SUMMER CAMP 2020

Succén fortsätter även i sommar, Anmälningen är öppen!

Vecka 25 måndag – torsdag 1199kr.
Vecka 26, och 33 måndag – fredag 1499kr.

Tider: 09.00-15.30
Grupp: 7-9 år (2013-2011)
Grupp: 10-13 (2010-2007)
Anmälan: Klicka här! 

Lunch, frukt, vattenflaska och t-shirt ingår i priset.

Upplägget blir att alla barn/ungdomar samlas för gemensam uppvärmning på morgonen för att sedan gå över till sin ”huvudaktivitet” som är tennis, padel eller Activity Camp (där barnen kommer få prova en massa olika sporter/aktiviteter). Innan lunch har vi gemensam aktivitet och lika så efter lunch är det gemensamma aktiviteter för alla utövare där vi kommer ha allt från yoga, spökboll till olika teamövningar på schemat. Vi kommer att avsluta varje dag med den huvudaktivitet barnet har valt.

Vår målsättning är att kunna aktivera så många barn/ungdomar som möjligt och ge dem chansen att prova på nya aktiviteter och därmed hitta glädjen i att träna och röra på sig. Vi ställer inga krav på förkunskaper, medlemskap eller något annat. Vi vill också ge dem chansen att träffa nya kompisar under sommarlägret.

Våra ledare består dels av vuxna huvudledare samt ett antal sommarjobbande ungdomar vilket är en mycket positiv sidoeffekt av att vi anordnar dessa läger. Alla ledare får en grundläggande utbildning i hur vi arbetar med barn/ungdomar samt om USIFs värdegrund och krav på dem som ledare.

Förhoppningsvis får vi en lika fin sommar som förra året och då är vi till största del ute under alla aktiviteter.

Hoppas ni vill vara med på sommarens roligaste läger hos oss på USIF!

Anmäl dig redan idag! Klicka här för att komma till anmälan