fbpx

Passbeskrivningar Yoga

Yinyoga
En yinyogaklass består av andningsövningar, yogapositioner, meditation och lång avslappning. Det är en stillsam yoga som jobbar på djupet för att aktivera och stärka kroppens bindväv (fascia). Alla positioner görs sittande eller liggande och vi stannar länge i positionerna för att komma åt på djupet och lösa upp spänningar. Det är en mentalt stärkande och djupt avslappnande yoga och ett utmärkt komplement till övrig träning.

Yoga
Här arbetar vi med att stärka muskler, leder och ligament. Vi kombinerar yogapositioner med andningstekniker och tydligt fokus. Under en yogaklass får du arbeta med hela kroppen. Det är en flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Vi arbetar oss igenom en serie med stående och sittande positioner. Alla nivåer välkomna. Kom som du är och njut av en skön yogaklass med hög energi.

Soma Move
Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar. Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse! De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”,  ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.