PT Smallgroup YOGA - USIF -USIF PT Smallgroup YOGA - USIF

PT Smallgroup YOGA

Fördjupa din yogapraktik i höst!

Du blir grundligt undervisad i ca 50 asanas. Varje klass är unik och utgår från gruppens behov. Under terminens gång kommer vi att metodiskt utveckla uthållighet, smidighet, balans och styrka. Vi avslutar varje klass med avslappning som bidrar till ordentlig återhämtning.

Undervisning sker enligt Iyengar-metoden som praktiseras över hela världen. Fokus ligger på kroppsmedvetenhet och precision. Vi använder redskap som blocks och bälten för att fördjupa ställningarna eller för individuell anpassning. Vid behov blir du individuellt korrigerad för att få ut det mesta av din praktik, men du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar.

  • 15 tillfällen, v. 36-50
  • Måndagar: Steg 2 kl 17.00-18.15. Steg 1 kl 18.20-19.35
  • Pris:  800kr för medlem | 1800 kr för icke medlem
  • Instruktör: Kasia Kasprzyk
  • Anmälan: reception@usif.se

 

STEG 1
Passar både dig som har aldrig yogat förut och dig som har erfarenhet men vill få en grundlig genomgång av olika yogapositioner och tips på att förbättra tekniken. Du kommer också att lära dig att använda klossar, bälten och filtar för din praktik.

STEG 2
Passar dig med tidigare erfarenhet av yoga som vill fördjupa sin praktik. Du kommer att få både generella och individuella tips på din asanateknik.

I båda grupperna kommer vi under terminen att jobba med stabilitet, balans och rörlighet. Syftet är att du ska få bättre kännedom och medvetenhet av hela din kropp som du kan ta med dig både till övrig träning och till vardagen.

Välkommen till en trevlig grupp där tempot är lite lugnare än på en vinyasa klass men där du utmanas att hålla positioner lite längre och utforska din kropp! Du kan med fördel vara med även med lättare problem som ont i knäna, ländryggen eller nacken då vi kan hitta individuella anpassningar när det behövs.